Slatina: Tânăr găsit spânzurat de mânerul unei portiere a mașinii părinților

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Slatina a fost găsit mort, spânzurat de mânerul unei portiere a autoturismului părinţilor săi, în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului fiind aşteptate rezultatele necropsiei, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

„La data de 27 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la faţa locului. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că trupul neînsufleţit aparţine unui tânăr, de 25 de ani, din municipiul Slatina. După examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate semne de violenţă. Decesul nu este suspect, însă aşteptam rezultatul necropsiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

În acest caz poliţia a fost alertată de un trecător, care a observat corpul tânărului în afara maşinii.

Anchetatorii au stabilit că autovehiculul aparţinea părinţilor persoanei decedate. Tânărul nu a lăsat niciun mesaj prin care să-şi justifice gestul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole