Slujbe de pomenire a eroilor Revoluției la Catedrala Patriarhală

Slujbe de pomenire a celor care şi-au jertfit viaţa în urmă cu 32 de ani pentru libertate vor fi oficiate, marţi şi miercuri, la cimitirele, monumentele şi troiţele închinate eroilor din decembrie 1989, a anunţat, luni, Biroul de presă al Patriarhiei Române.

O slujbă de pomenire va avea loc şi la Catedrala Patriarhală, precum şi în toate bisericile şi mănăstirile BOR, unde se va sluji Sfânta Liturghie, miercuri, pe 22 decembrie.

Slujbe de pomenire a eroilor vor avea loc, în Bucureşti, marţi, de la ora 10,00, la Cimitirul „Eroilor Revoluţiei”, şi de la ora 12,00, la Piaţa Universităţii.

Miercuri, slujbele de pomenire se vor oficia la Monumentul pentru Cinstirea Eroilor Revoluţiei din Piaţa Revoluţiei, la ora 9,00, Radiodifuziunea Română, la ora 10,00, şi la Televiziunea Română – la cele două troiţe din afara (ora 11,00) şi din interiorul curţii instituţiei (Troiţa Paraşutiştilor, ora 11,30).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...