„Slujitorul poporului” ajunge și în România

S-a spus, s-a scris, s-a arătat că Volodimir Zelenski, înainte de a fi președintele Ucrainei a fost actor. Sau, mă rog, comediant. De multe ori s-a făcut chiar asocierea sa cu Bendeac al nostru. 

Zelenski a jucat, deci, prin prisma meseriei, și în filme și seriale. Serialul care l-a făcut celebru, înainte să fie președinte, se numește „Slujitorul poporului” și aici el joacă – predestinare? Premoniție? Întâmplare? – chiar rolul președintelui Vasili Petrovici Goloborodko.

Acesta este un  profesor de liceu care ajunge președinte, după ce videoclipul filmat de un elev de-al său, în care denunța corupția din Ucraina, a devenit viral. Și, captiv al timpurilor ăstora, Goloborodko se străduiește să conducă țara, fără să se folosească de avantajele funcției și să ducă, pe mai departe, o viață normală.

„Slujitorul poporului” a fost difuzat pentru prima dată în 2015 în Ucraina și s-a bucurat de un real succes, rulând pe ecrane trei sezoane. Acum, cu războiul declanșat de Rusia, cu refuzul președintelui Ucrainei de a părăsi țara, ba, chiar cu apărarea țării, de către el, în prima linie, Zelenski nu numai că a crescut vertiginos în notorietate, dar a devenit un adevărat erou în toată lumea.

Așa că, în calitate de simbol al rezistenței împotriva invadatorului, Zelensky a stârnit, a pus pe jar, a plăcut. Și toată lumea vrea să cumpere și să vadă „Slujitorul poporului”, serialul cu Zelensky președinte.

Practic, vânzările serialului au crescut, potrivit lui Nicola Söderlund, managerul distribuitorului, remarcabil, deși este un serial de acum câțiva ani. Channel 4 a anunțat că deține drepturile pentru serial în Marea Britanie și intenționează să difuzeze un episod duminică, împreună cu o emisiune de actualitate despre Volodimir Zelenski. În același timp, s-au încheiat contracte cu MBC în Orientul Mijlociu, ANT 1 din Grecia, precum și cu canale din România, Bulgaria, Moldova, Estonia, Franța, Finlanda și Georgia.

Nu este clar dacă cineva deține drepturile pentru SUA. „Slujitorul poporului” a câștigat premiul pentru cel mai bun serial la Premiile Teletriumph din Ucraina și, de asemenea, premiul Gold Remi pentru comedie de televiziune la WorldFest 2016 din Houston. Deci, Volodimir Zelenski în curând pe ecrane. Altfel decât în tricoul bine călcat în care a apărut de când cu războiul.

  1. Pe de altă parte, există o teamă legitimă că nu îți vei putea vedea prietenii și familia pentru Dumnezeu știe cât timp, dacă vreodată.”

    Dacă s-ar introduce legea marțială, dl Putin ar fi liber să facă ceea ce vrea, fără a fi nevoit să-și facă griji cu privire la dăunarea protestelor de pe străzi. El i-a spus deja președintelui francez Emmanuel Macron că nu se va opri până nu va ocupa întreaga Ucraine – iar un oficial francez care le-a ascultat telefonul a spus, după aceea, că lucrurile s-ar putea înrăutăți mult.

    Cum? Ei bine, opțiunea nucleară ar putea fi din ce în ce mai aproape. Este o perspectivă înspăimântătoare.

    Nu e de mirare că rușii care nu doresc nicio parte a invaziei sau necazurile pe care aceasta le creează în interiorul orașelor și orașelor rusești sunt disperați să iasă din țară – și să își câștige existența în afara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...