Smiley și Gina Pistol au părăsit țara

Smiley și Gina Pistol au decis să plece din România și să se bucure de o frumoasă vacanță alături de micuța lor, Josephine. Cuplul a publicat primele imagini din vacanță, iar fanii au reacționat imediat ce au văzut imaginile.

După ce au petrecut Revelionul alături de Andreea Esca, Pavel Bartoș și alt de la Pro TV, Smiley și Gina Pistol s-au urcat în avion și au plecat într-o bine meritată vacanță exotică. Această excursie este una diferită, pentru că este prima vacanță exotică în trei. „Parcă aștept vacanța asta de o viață…și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță”, a scris Smiley pe Instagram. Deși nu au specificat ce destinație au ales pentru vacanța lor, Gina Pistol și Smiley sunt foarte fericiți că pot petrece „timp de calitate alături de Josephine”, fiica lor.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

Apropo de familie, recent, Gina Pistol a povestit ceva trist legat de copilăria ei, potrivit B1 TV. Vedeta a povestit că părinții ei s-au despărțit, iar cât timp s-au judecat pentru custodie, ea a fost lăsată cu o altă persoană, o femeie „agresivă”: „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind (…) Nu prea am vorbit despre asta (…) Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă. (…) M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. (…). Dar femeia aia era puțin agresivă. Pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a povestit Gina Pistol, în podcastul lui Mihai Morar.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole