Șoc în turismul românesc: SIF Transilvania a scos la vânzare cele mai bune hoteluri de pe Litoral

Zvonul din vară potrivit căruia SIF Transilvania își va vinde toate hotelurile de pe Litoral a devenit realitate la sfârșitul lunii noiembrie.

”Zestrea” hotelieră a THR Marea Neagră scosă la vânzare de SIF Transilvania

Adunarea Generală a Acționarilor de la THR Marea Neagră, compania controlată de SIF Transilvania, a hotărât pe 29 noiembrie 2022 ”completarea programului de valorificare a patrimoniului imobiliar” cu ”următoarele imobile: Complex Bran-Brad-Bega și Complex Venus din stațiunea Eforie Nord,  Complex Măgura și Băi Reci Nămol din stațiunea Eforie Sud”.

Dar, inițial, acționarii THR Marea Neagră aveau pe ordinea de zi vânzarea altor active decât cele menționate mai sus, adică ”următoarelor active ale societății: Hotel Minerva, Complex Diana, Hotel Jupiter, Grup Gospodăresc Eforie și Ateliere din stațiunea Eforie Nord; Complex Capitol din Eforie Sud, Grup Gospodăresc Jupiter, Restaurant Pelican și teren liber în suprafață de 21.366 mp –  din stațiunea Saturn”.

Practic, SIF Transilvania a scos la vânzare ”perla” de la THR Marea Neagră, adică complexul de 4 stele Bran-Brad-Bega în care s-a investit peste 6.000.000 de euro în renovarea acestuia.

Astfel, prin hotărârea acționarilor din 29 noiembrie 2022, THR Marea Neagră și-a scos la vânzarea cam toată zestrea hotelieră  de pe Litoral.

La ora actuală, SIF Transilvania, prin THR Marea Neagră, deține următoarele structuri de cazare turistică: Complex Bran-Brad-Bega, Hotel Vraja Mării și Hotel Venus, din Eforie Nord; Hotel Ancora, din Eforie Sud; Hotel Cleopatra, Hotel Narcis, Hotel Balada, Hotel Hora, Hotel Sirena, Hotel Cerna, Hotel Aida și Hotel Siret- toate din Saturn.

Pe lângă aceste 12 hoteluri, THR Marea Neagră mai deține pe Litoral nouă  restaurante, patru baruri și un bufet.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...