Șoc la Hollywood: Actorul Lance Reddick a murit subit la 60 de ani

Publicat: 18 mart. 2023, 17:38, de Ovidiu Zară, în LIFESTYLE , ? cititori
Șoc la Hollywood: Actorul Lance Reddick a murit subit la 60 de ani
Sursa foto: People

Lance Reddick, celebru pentru rolul său în serialul „The Wire” de la HBO și în franciza cinematografică „John Wick”, a murit subit  la 60 de ani. Cadavrul actorului a fost descoperit în locuința sa din Studio City, vineri dimineață, în jurul orei 9.30. Cauza morții sale este momentan neclară, dar legiştii susţin că ar fi naturală.

Lance făcuse un turneu de presă pentru cel de-al patrulea episod al francizei „John Wick” și avea programată o apariție ca invitat săptămâna viitoare în emisiunea lui Kelly Clarkson.

Lance a postat miercuri dimineață pe rețelele de socializare un selfie video, părând să fie acasă cu câinii săi în loc să participe la premiera “Wick 4” din New York City.

Înainte de a lucra la “Wick”, Lance a fost cunoscut pentru că interpretarea ofițerului fictiv Cedrick Daniels de la Departamentul de Poliție din Baltimore, în serialul de succes al HBO „The Wire”, personajul apărând în toate cele cinci sezoane.

Lance a avut roluri şi într-o mulțime de seriale populare, inclusiv „Fringe”, „Bosch”, „Oz” și „Lost”, dar  a jucat și pe marele ecran în afara francizei „Wick” în filme precum „Angel Has Fallen” și „Godzilla vs. Kong”.

În septembrie 2021, el distribuia un articol din Washington Post, despre creșterea mișcării anti-vaccin.