Șocant: O bunică din Mehedinți și-a vândut nepoatele pentru doi galbeni

O bunică din Mehedinți a considerat că poate câștiga niște bani de pe urma nepoatelor sale. Mai exact doi galbeni de aur, însemnând aproximativ o mie de euro de fiecare copilă.

Bunica a decis să-și căsătorească forțat nepoatele pe care le avea în grijă. Femeia este cercetată acum de poliție, iar minorele au ajuns într-un centru de plasament.

La începutul acestei săptămâni însă, vecinii au anunțat Protecția Copilului după ce ar fi aflat că femeia și-ar fi vândut nepoatele.

„Este vorba despre două surori, una de 9 ani și cealaltă de 12 ani, căsătorite contra unor sume de bani, mai exact un galben. Asta ni s-a spus din declarațiile fetițelor și a bunicii. Una cu forța în Dolj, cealaltă căsătorită în localitatea Motru. Între timp, cea căsătorită în localitatea Motru, vorbim de minora de 12 ani, s-a și întors la domiciliul bunicii din cauza faptului că era bătută, spune ea, de familia în care ajunsese”, a declarat Adrian Bidilici, director DGASPC Mehedinți, conform Digi24.

Fetele au fost preluate, iar acum urmează un program de consiliere.

„Fetele erau puțin debusolate, pe bună dreptate, de situația în care se aflau. Au fost introduse într-un program de consiliere. În prezent sunt, putem spune, aproape echilibrate emoțional și se lucrează la depășirea problemelor cu care se confruntă”, a spus Lorena Popescu, psiholog.

Polițiștii cercetează infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului și agresiune sexuală

„Cele două minore au fost prezentate serviciului de medicină legală Mehedinți, efectuându-se cercetări în vederea examinării pentru stabilirea situației de fapt. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și agresiune sexuală”, a declarat Gabriela Ciocioană, purtător de cuvant IJP Mehedinți.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole