Șofer amendat cu 13.450 de lei

Un şofer a fost amendat cu 13.450 de lei și a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce polițiștii rutieri l-au oprit pentru depășirea vitezei și au constatat că, de fapt, el încălcase mai multe reguli de circulație.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 25, în comuna Tudor Vladimirescu, un șofer de 31 de ani, din Constanța, care conducea un ansamblu format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă.

El fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 106 km/h, pe un tronson de drum cu limita de viteză legal admisă de 50 de km/h, scrie Agerpres.

Poliţiştii au constatat, de asemenea, că bărbatul nu purta centura de siguranţă şi autovehiculul prezenta avarii pentru care nu exista autorizaţie de reparaţii.

Mai mult, la controlul efectuat asupra tahografului digital, pe cardul deţinut de conducătorul auto s-a constatat că acesta se află în repaus, iar pe impulsorul cutiei de viteză era montat un magnet, cu dimensiunea de 2×5 cm, în scopul alterării datelor înregistrate.

Pentru toate încălcările prevederilor legislative constatate de poliţişti, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 13.450 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole