Soldați ruși beți ar fi împușcat o fetiță de 10 ani!

Potrivit Daily Mail, niște soldați ruși, aflați în stare de ebrietate, au împușcat pe 28 februarie o fetiță ucraineană în vârstă de 10 ani! Aceasta se numea Anastasia Stoluk și i se spunea Nastia.

A fost împușcată – și a murit pe loc – în momentul în care, morți de beți, soldații ruși au început să jefuiască magazinele și casele din satul Șibene, situat la aproximativ 65 de kilometri distanță de capitala Ucrainei.

Unde nu li se deschidea ușa și nu li se dădea nimic de mâncare sau de băut, ei, conform sursei citate, luau oameni la bătaie. Când au ajuns acasă la Nastia, care era acolo cu unchiul ei, un adolescent din vecini a tras un foc de armă în aer.

Imediat, soldații ruși, deși nu și-au dat seama de unde s-a auzit împușcătura, au reacționat și au început să tragă la nimereală. Fetița de 10 ani a fost lovită de câteva gloanțe și a murit pe loc.

Citându-le pe verișoara Nastiei, Ania Stoluk, în vârstă de 18 ani și pe mama vitregă a acesteia, Vera Dmitrienko, în vârstă de 40 de ani, Daily Mail arată că fetița a fost imediat îngropată în curtea din spatele casei, nepermițându-li-se apropiaților s-o ducă la cimitir. De asemenea, unchiul fetiței, rănit grav, a fost transportat la spital, dar nu se mai știe nimic despre el, la ora actuală.

Din păcate, în războiul din Ucraina au fost răniți mai bine de o mie de copii. Și cel puțin 30 au fost uciși de gloanțe sau obuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...