Soldații ruși trimiși să lupte în Ucraina ar fi suferit degerături din cauza lipsei echipamentului adecvat

Statele Unite au găsit indicii că unii soldați ruși au suferit degerături în Ucraina, deoarece le lipsește echipamentul potrivit pentru vremea rece, potrivit unui înalt oficial american al apărării.

Lipsa echipamentului adecvat este agravată de lipsa de alimente și combustibil în rândul forțelor ruse, a spus oficialul, deoarece problemele de logistică și susținere continuă să afecteze invazia Rusiei în Ucraina, care se apropie de pragul primei luni.

„Chiar și în ceea ce privește echipamentul personal pentru unele dintre trupele lor, ei au probleme și am descoperit indicii că unele trupe au suferit și [au fost] scoase din luptă din cauza degerăturilor”, a spus oficialul într-un sunați cu reporterii marți dimineața.

Rușii se confruntă, de asemenea, cu provocări de comandă și control, ceea ce a îngreunat comunicațiile, exacerbând și mai mult problemele de logistică și susținere, a spus oficialul, conform Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...