Soldații ruși trimiși să lupte în Ucraina ar fi suferit degerături din cauza lipsei echipamentului adecvat

Statele Unite au găsit indicii că unii soldați ruși au suferit degerături în Ucraina, deoarece le lipsește echipamentul potrivit pentru vremea rece, potrivit unui înalt oficial american al apărării.

Lipsa echipamentului adecvat este agravată de lipsa de alimente și combustibil în rândul forțelor ruse, a spus oficialul, deoarece problemele de logistică și susținere continuă să afecteze invazia Rusiei în Ucraina, care se apropie de pragul primei luni.

„Chiar și în ceea ce privește echipamentul personal pentru unele dintre trupele lor, ei au probleme și am descoperit indicii că unele trupe au suferit și [au fost] scoase din luptă din cauza degerăturilor”, a spus oficialul într-un sunați cu reporterii marți dimineața.

Rușii se confruntă, de asemenea, cu provocări de comandă și control, ceea ce a îngreunat comunicațiile, exacerbând și mai mult problemele de logistică și susținere, a spus oficialul, conform Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...