Sondaj: Cât de rea a putut fi o anumită companie

Cât de rea a putut fi compania Facebook, recent Meta, în anul 2021? Foarte rea, după cum o dovedește un sondaj anual realizat de către Yahoo! Finance. Cei 1.541 de respondenți ai sondajului au fost supărați pentru multe în acest an.

Și au fost supărați pentru multe în acest an respondenții: de la înghețarea tranzacțiilor Robinhood, iarna trecută, la startup-ul de camioane electrice Nikola care încă nu acționează. Dar o companie i-a enervat cel mai mult – Facebook. Rezultatele sondajului aruncă mai multă lumină asupra motivului pentru care compania a decis să-și rebrandă în acest an un nou nume: Meta.

O serie de acuzații

Anual, Yahoo! Finance realizează două sondaje privind companiile anului: cea mai bună companie – unde se calculează cifra de afaceri înregistrată și performanțele pe care aceasta le-a avut pe piața bursieră, dar și ce impact au avut față de societatea civilă; și cea mai rea companie a anului, pe aceleași principii. Facebook a fost sub microscopul antitrust și s-a confruntat cu o serie de acuzații din partea unui anunț care susținea că această companie a ignorat problemele de siguranță de dragul creșterii.

Congresul cere constant răspunsuri de la companie pe ambele fronturi. În același timp, unii critici, inclusiv conservatori, spun că Facebook a suprapolițat discursul platformei și le-a înăbușit vocile. Alți critici, inclusiv cei din partea stângă a culoarului, susțin că Facebook permite răspândirea dezinformării. Facebook a fost, de asemenea, acuzată pentru creșterea extremismului de extremă dreaptă și „subminarea democrației în întreaga lume”, așa cum a spus un respondent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...