Sondaje interne în PSD pentru liderii sectoarelor Capitalei

 

Faptul că PSD a pierdut alegerile locale în București, cu excepția Sectorului 4, nu a fost pe placul liderului PSD Marcel Ciolacu.

Potrivit informațiilor noastre, pentru a revigora activitatea organizațiilor PSD din fiecare sector al Capitalei, conducerea PSD a decis să facă o mutare care se dorește a întări structurile locale ale partidului.

Astfel, în această perioadă s-au declanșat sondaje la nivelul fiecărei organizații PSD de sector pentru a afla cine ar fi cel mai bun să fie președinte la fiecare dintre cele șase sectoare al Capitalei. Din informațiile noastre, doar doi lideri PSD de sector- Daniel Băluță și Gabriel Mutu, sunt siguri de șefia organizațiilor de la Sectorul 4 și respectiv 6, dar la celelalte sectoare pot apărea surprize.

  1. Subvarianta BA.2 a variantei omicron va deveni probabil cea mai dominantă variantă din lume, relatează The Jerusalem Post.

    Ce se întâmplă: dr. Dorit Nitzan, director regional de urgență pentru OMS, a declarat pentru The Jerusalem Post că subvarianta variantei omicron are o traiectorie destul de puternică și că se va răspândi rapid în întreaga lume.
    „Acest virus este periculos și continuă să evolueze în fața ochilor noștri”, a declarat directorul general al OMS, Tedros Ghebreyesus, potrivit Deadline . „ OMS urmărește în prezent patru sublinii ale variantei de îngrijorare omicron , inclusiv BA.2 .” Organizația Mondială a Sănătății a declarat săptămâna trecută că urmărește variațiile BA.1.1, BA.2 și BA.3 ale variantei omicron chiar acum, toate acestea fiind sub umbrela mai largă a variantei omicron

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...