Sora regelui Charles al III-lea, spitalizată, cu comoție cerebrală

Publicat: 24 iun. 2024, 21:41, de Magda Marincovici, în SOCIAL , ? cititori
Sora regelui Charles al III-lea, spitalizată, cu comoție cerebrală
Prințesa Anne răni spital regele Charles al III-lea

Prințesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a fost victima unui incident la Gatcombe Park, reședința acesteia situată în Gloucestershire, în sud-vestul Angliei, în urma căruia a suferit ”răni ușoare și comoție cerebrală”.

Palatul Buckingham a precizat că prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, a suferit răni ușoare și o comoție .

Fiica regretatei regine Elisabeta a II-a a fost dusă la Spitalul Southmead din Bristol pentru a primi tratamentul necesar, transmite BBC. Site-ul britanic precizează că rănile prințesei sunt provocate de  lovituri primite de la un cal. Soțul ei, Sir Tim Laurence, care era prezent în momentul incidentului, a însoțit-o la spital.

Într-o scurtă declarație postată pe rețelele de socializare, palatul a spus: „Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, se recuperează bine… și rămâne la Spitalul Southmead, Bristol, ca măsură de precauție și se așteaptă să se recupereze rapid” . Această spitalizare preventivă este necesară pentru ca să se asigure că prințesa Anne își revine complet după rănile suferite.

Evident, după acest incident, angajamentele prevăzute pentru această săptămână vor fi anulate, la recomandările medicilor, a mai adăugat purtătorul de cuvânt. În special, a fost amânată călătoria oficială în Canada, programată să înceapă la sfârșitul acestei săptămâni.

Regele Charles al III-lea, aflat în prezent în tratament pentru cancer, și-a reluat angajamentele publice de la jumătatea lunii aprilie. Suveranul a fost informat despre incidentul avut de sora sa, prințesa Anne. Palatul Buckingham a precizat că: ”Regele a fost informat îndeaproape și se alătură întregii familii regale pentru a-i transmite prințesei dragostea sa și urări de însănătoșire grabnică”.