Sorin Cîmpeanu: Vacanța copiilor din aprilie se prelungește cu trei săptămâni, între 2 aprilie și 4 mai

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că a propus printr-un ordin comun cu Ministerul Sănătății, ca vacanța de o săptămână ce urma să înceapă la 2 aprilie să se prelungească până la data de 4 mai.

Astfel, copiii vor sta acasă și de Paștele Catolic și de cel Ortodox. Ministrul a anunțat că se preferă această situație decât să se închidă școlile și să se treacă la educația online.

Ministrul Educației a declarat că școlile trebuie să se închidă ultimele și a cerut ca regula de trecere în online să fie modificată. Astfel, să nu se mai treacă la online după atingerea unei rate de infectare de 6 la mie, ci la intrarea oficială a unei localități în carantină.

Acesta este punctul de vedere al Ministerului condus de Sorin Cîmpeanu și urmează să fie discutat de celelalte autorități.

Propunerile Ministerului Educației au fost trimise către DSP și Comitetul de Urgență și urmează să fie luată o decizie.

1 COMENTARIU

  1. „Dr. Anthony Fauci a susținut că, pentru ca imunitatea efectivului împotriva corona-virusului să fie atinsă în SUA, copiii și chiar bebelușii vor trebui vaccinați. ”

    „Cred că ar trebui să fim atenți la cununia noastră cu acest concept de imunitate a turmei, pentru că într-adevăr nu știm exact, pentru acest virus anume, ce este acesta”.

    „Nu știm cu adevărat care este acel punct magic al imunității turmei, dar știm că, dacă vom vaccina populația copleșitoare, vom fi într-o formă bună. În cele din urmă, ne-ar plăcea să aducem și să aducem copiii în acest mix ”, a adăugat Fauci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...