Sorin Cîmpeanu: Vacanța copiilor din aprilie se prelungește cu trei săptămâni, între 2 aprilie și 4 mai

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că a propus printr-un ordin comun cu Ministerul Sănătății, ca vacanța de o săptămână ce urma să înceapă la 2 aprilie să se prelungească până la data de 4 mai.

Astfel, copiii vor sta acasă și de Paștele Catolic și de cel Ortodox. Ministrul a anunțat că se preferă această situație decât să se închidă școlile și să se treacă la educația online.

Ministrul Educației a declarat că școlile trebuie să se închidă ultimele și a cerut ca regula de trecere în online să fie modificată. Astfel, să nu se mai treacă la online după atingerea unei rate de infectare de 6 la mie, ci la intrarea oficială a unei localități în carantină.

Acesta este punctul de vedere al Ministerului condus de Sorin Cîmpeanu și urmează să fie discutat de celelalte autorități.

Propunerile Ministerului Educației au fost trimise către DSP și Comitetul de Urgență și urmează să fie luată o decizie.

1 COMENTARIU

  1. „Dr. Anthony Fauci a susținut că, pentru ca imunitatea efectivului împotriva corona-virusului să fie atinsă în SUA, copiii și chiar bebelușii vor trebui vaccinați. ”

    „Cred că ar trebui să fim atenți la cununia noastră cu acest concept de imunitate a turmei, pentru că într-adevăr nu știm exact, pentru acest virus anume, ce este acesta”.

    „Nu știm cu adevărat care este acel punct magic al imunității turmei, dar știm că, dacă vom vaccina populația copleșitoare, vom fi într-o formă bună. În cele din urmă, ne-ar plăcea să aducem și să aducem copiii în acest mix ”, a adăugat Fauci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...