Sorin Grindeanu a demisionat de la conducerea ANCOM

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au luat act, luni, de demisia lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte ANCOM şi a lui Şerban Iliescu din funcţia de preşedinte al Consiliului legislativ.

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au luat act, luni, de demisia lui Sorin Grindeanu din funcția de președinte ANCOM și a lui Șerban Iliescu din funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

Totodată, conducerea Parlamentului a luat act și de demisia lui Sorin Gheorghe Popescu din funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului legislativ.

Termenul de depunere a propunerilor pentru cele trei funcţii este vineri, 9 octombrie, urmând să se facă audieri în comisii.

Sorin Grindeanu a demisionat de la șefia ANCOM după ce a revenit în politică și a fost ales prim-vicepreședinte al PSD. Conform regulamentului ANCOM, președintele și vicepreședinții nu pot ocupa funcția atât timp cât au calitatea de membru de partid.

Sorin Grindeanu a ocupat funcția de președinte al ANCOM timp de trei ani. El a fost ales în fruntea instituției în noiembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...