Sorin Grindeanu a demisionat din funcția de președinte al ANCOM

Sorin Grindeanu a demisionat de la ANCOM, membrii conducerilor celor două camere ale Legislativului luând act de demersul său. El a anunțat de când a fost ales prim-vicepreședinte al PSD că va renunța la șefia ANCOM.

La Birourile Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților de luni s-a luat act de demisiile lui Dan Șerban Iliescu din funcția de președinte al Consiliului Legislativ, a lui Sorin Gheorghe Popescu din funcția de președinte al Secției de evidență oficială a legislației și documentare din cadrul Consiliului Legislativ și a lui Sorin Mihai Grindeanu din funcția de președinte al ANCOM.

Vineri, 9 octombrie 2020, pentru toate cele trei poziții sunt așteptate propunerile de candidaturi, fiecare cu procedura aferentă.

Sorin Grindeanu a revenit în PSD și a fost ales, la congresul din luna august, în funcția de prim-vicepreședinte al formațiunii. El a fost numit președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) în noiembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...