Sorin Grindeanu: În acest moment, PSD este pregătit să câștige alegerile locale

Sorin Grindeanu a declarat că PSD e pregătit să câștige alegerile locale, dar că Guvernul ar trebui să își dea seama că lucrurile au scăpat de sub control și să le amâne.

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, susține că formațiunea este pregătită să câștige alegerile locale și este de părere că timpul este prea scurt până la scrutin ca să se mai poată face ceva pentru amânarea acestuia.

Sorin Grindeanu a explicat că organizarea alegerilor aparține Guvernului, indiferent de culoarea politică, iar o decizie de amânare poate fi luată doar de către Executiv, însă PNL ține neapărat ca localele să aibă loc pe 27 septembrie.

 „Declaraţia pe care o ştiu eu a domnului Ciolacu a fost legată de o tentativă a celor de la guvernare de a încerca amânarea deschiderii şcolilor şi de legarea celor două subiecte. În acest moment, PSD e pregătit să câştige alegerile locale. Am văzut precizări din partea Guvernului. Sigur că responsabilitatea organizării alegerilor, indiferent de cine se află la guvernare, e a Guvernului. Eu cred că va fi un proces electoral un pic diferit de ce a fost până acum.

Într-un birou electoral din start sunt 16 persoane, iar dacă mai ai şi observatori se duce mai mult decât 16. Intrăm într-o zonă în care accesul într-o secţie de votare trebuie să fie controlat”, a declarat fostul premier.

Grindeanu: Îmi doresc să vină cât mai mulți oameni la vot

Grindeanu a precizat că PSD-ul numai poate face nimic în privința alegerilor locale, însă Guvernul PNL ar trebui să își dea seama că lucrurile au scăpat de sub control și să amâne alegerile.

Cu toate acestea, Grindeanu a adăugat că vrea să vină cât mai mulți oameni la vot, fiindcă este un exercițiu democratic.

„Atâta timp cât domnii de la PNL şi-au dorit cu orice preţ să facă aceste alegeri le au foarte bine gestionate. Îmi doresc să vină cât mai mulţi oameni la vot, pentru că e un exerciţiu democratic. Singurii care pot amâna alegerile, conform pârghiilor legale, sunt cei care guvernează. E foarte puţin timp să se mai poată întâmpla asta. Am văzut că dânşii îşi doresc alegeri. Nu văd posibil să mai poată face ceva PSD, decât dacă Guvernul îşi dă seama că lucrurile au scăpat de sub control şi să amâne alegerile”, a spus Sorin Grindeanu.

1 COMENTARIU

  1. „Desigur, este nevoie de un sat de idioți pentru a crea acest idiot de dimensiuni olimpice.” „Grindeanu a adăugat că vrea să vină cât mai mulți oameni la vot, fiindcă este un exercițiu democratic.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...