Sorin Grindeanu: România are nevoie de investiții în infrastructură, mai ales acum

România are nevoie de investiţii în infrastructură, mai ales acum, când există probleme foarte mari, iar firmele româneşti trebuie susţinute, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, joi, la bilanţul prezentat de PSD după şase luni de guvernare în coaliţie.

“România are nevoie de investiţii în infrastructură, mai ales acum, mai ales când ne confruntăm cu probleme foarte mari. Trebuie să susţinem firmele româneşti pentru a păstra locurile de muncă. Trebuie să continuăm ajutorul dat companiilor pentru a face faţă costurilor crescute, generate de criza energetică şi de tensiunile regionale”, a afirmat Grindeanu la Parlament.

Potrivit acestuia, firmele româneşti trebuie susţinute pentru a fi competitive pe plan naţional, dar şi pe plan internaţional.

“Îmi doresc cât mai multe firme româneşti cu angajaţi români să lucreze pe şantierele din România pentru România”, a adăugat ministrul Transporturilor.

Între priorităţile PSD în acest domeniu se află semnarea contractelor la “Autostrada Moldovei” – A7 (320 de kilometri) şi a contractelor din PNRR pentru liniile de cale ferată de la Caransebeş la Arad şi de la Episcopia Bihorului la Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole