Sorin Grindeanu, viitorul președinte al Camerei Deputaților

Negocierile între PSD și PNL privind schimbul de portofolii și ministere la rotaiva din 25 mai 2023 au cam intrat în linie dreaptă și deja la PSD s-a stabilit care va fi foaia de parcurs până în 2024. Astfel, Sorin Grindeanu va fi viitorul președinte al Camerei Deputaților.

Potrivit informațiilor noastre, Marcel Ciolacu va prelua funcția de premier la rotativă, iar locul său de la conducerea Camerei Deputaților va fi luat de un ministru din actualul cabinet. Este vorba de către vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Poate și de aceea, Sorin Grindeanu grăbește finalizarea procedurilor pentru mandate de patru ani la administratorii marilor companii și societăți comerciale de sub tutela Ministerului Transporturilor unde deja s-au abonat foarte mulți oameni garantați și susținuți de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...