Sorin Oprescu are în Halkidiki o vilă și două iahturi. Aici s-ar ascunde (Surse)

Publicat: 17 mai 2022, 08:00, de Otilia Caloian, în News , ? cititori
Sorin Oprescu are în Halkidiki o vilă și două iahturi. Aici s-ar ascunde (Surse)

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, știa că va fi condamnat la închisoare cu executare și și-a premeditat fuga. Pe vremea când încă era liber, cu două săptămâni înainte de condamnare, Sorin Oprescu a fugit din țară. Surse apropiate lui Oprescu au declarat pentru Puterea.ro că acesta se ascunde în Peninsula Halkidiki din Grecia.

Sorin Oprescu ar deține o vilă pe brațul Sithonia al Peninsulei Halkidiki, în apropiere de stațiunea Neo Marmaras. Aici ar fi plecat Sorin Oprescu, cu două săptămâni înainte condamnadare, împreună cu fostul său șofer, și el condamnat la rândul său și cu iubita sa , fostul manager general al Spitalului Universitar, medicul Adriana Nica.

Vineri, 13 mai, Sorin Oprescu a fost căutat de polițiști la domiciliu, însă acesta este de negăsit. pe numele lui Sorin Mircea Oprescu s-a emis un mandat european de arestare.

Rareș Bogdan: Oprescu are vilă și două iahturi în Halkidiki

“Omul ăsta a luat șpagă, omul ăsta are clinică la Viena, omul ăsta are două iahturi în Halkidiki. Acest individ a încercat și a reușit să ia comisioane între 10 și 30%. Dacă nu era această operațiune, dacă DNA și SRI nu îl opreau pe Oprescu în noaptea de sâmbătă, în desfășurarea era o bombă, un tun de 120 de milioane de euro, unde individul și clica au cerut 30%. Sunt înregistrați!”, a declarat, încă din 2015, jurnalistul și politicianul Rareș Bogdan.

Mai mult, potrivit jurnalistului, Sorin Oprescu nu își primea mita, de obicei, în România, mai ales în ultimul an și jumătate. “Au cerut 30% dintr-un contract de 120 de milioane de euro. Lăsați-o pe asta cu milionul de euro și cele nouă sau 11 rate luate în pungi de cadouri. Ăsta e mizilic. Banii nu s-au mai luat în ultimul an și jumătate aici, se luau la Viena, Salonic, Dubai”, a explicat realizatorul de la Realitatea TV.

 

 

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele