Sorin Ovidiu Vîntu îi ia apărarea lui Șoșoacă în scandalul cu ziarista italiancă VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu sare în apărarea Senatoarei Diana Șoșoacă, în scandalul cu jurnalista din Italia. Fostul mogul de presă consideră că italianca nu s-a comportat profesionist și că a refuzat să se legitimeze.

Sorin Ovidiu Vîntu, de când a ieșit din închisoare, a devenit un personaj foarte activ pe pagina sa de Facebook, unde postează impresii și filmări , apreciate de mii de oameni. În ultima sa filmare, postată pe rețeaua de socializare, Vîntu sare în ajutorul Dianei Șoșoacă, în urma scandalului pe care l-a iscat alături de jurnalista de la Rai 1.

“Habar nu am ce s-a întâmplat la ea acasă, dacă barba-so a mușcat-o pe ziaristă, dacă polițistul a bruscat-o pe Șoșoacă. Dar știu, ceea ce am văzut în imaginile difuzate, este că doamna Diana Șoșoacă, Senator, ne place, ori nu ne place, Diana Șoșoacă este Senator al României, a cerut cu insistență legitimația de ziarist acelor jurnaliști. Marea profesionistă din Italia a refuzat să se legitimeze. De aici a luat-o capul pe doamna Șoșoacă. Cert este că marea jurnaliustă, cu ghilimelele de rigoare s-a comportat foarte neprofesionist. La fel de neprofesionist s-a comportat și Rai, televiziunea de stat a Italiei, care nu a difuzat imaginile cu Diana Șoșoacă în timp ce-i cerea jurnalistei să se legitimeze”, a postat, Sorin Ovidiu Vîntu, prin intermediul unei filmări video, pe pagina sa de Facebook.

“Asociația jurnaliștilor din Italia a făcut o declarație de-an boulea. Nivelul presei mondiale e la pământ. A lua parte italiencei în raport cu Diana Șoșoacă mi se pare o mare nedreptate. Nu o iubesc pe doamna Șoșoacă. Cel puțin, bărbatul ei mi se pare Buhuhu, dar în cazul de față, femeia a cerut legitimarea jurnalistei, iar aceasta a refuzat să o facă”, a conchis Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și SOV: „Dacă zeci de mii de doctori la nivel mondial refuză vaccinul, noi, ăștia de rând, ce avem de făcut?”

Mai multe articole...

4 COMENTARII

  1. you are in reality a excellent webmaster. The website loading
    speed is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick.
    In addition, The contents are masterpiece. you have done a fantastic activity
    on this topic!

    my web blog – 구글상위노출 (¸ÔƢ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole