Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns de urgență la spital

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat de urgență la Institutul Clinic Fundeni. Surse medicale au declarat că omul de afaceri a fost adus la spital într-o stare precară, primele investigații scoțând la suprafață o infecție generalizată.

Potrivit doctorilor evoluția stării de sănătate a lui Sorin Ovidiu Vîntu este incertă, iar un verdict medical va putea fi pus după ce acesta va fi supus unor investigații amănunțite.

Vîntu este unul dintre cei mai controversați milionari ai României. El a fost eliberat condiționat din închisoare în luna martie a acestui an, printr-o decizie a Tribunalului București. Afaceristul a executat parțial o condamnare de 11 ani de detenție, rezultată din contopirea unor pedepse primite în mai multe dosare.

Ultima condamnare de 10 ani închisoare îi fusese dată lui Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA. El mai avea, totodată, și alți 8 ani de închisoare primiți în dosarul FNI, 6 ani şi două luni în dosarul falimentării companiei Petromservice, 2 ani pentru favorizarea lui Nicolae Popa și un an pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

În trecut, Sorin Ovidiu Vîntu a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Ultima dintre acestea a avut loc în luna iunie 2020, la Spitalul Monza din București.

Medicii au intervenit atunci pentru a elimina grave probleme vasculare de la nivelul membrelor inferioare ale omului de afaceri. Afecțiunea de care suferă Vîntu este îngustarea unor vase de sânge importante la nivelul picioarelor, iar boala i s-a agravat în perioada detenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...