Șoșoacă a provocat un nou scandal la Senat, s-a chemat poliția prin 112. „Mulțumesc pentru urletele din junglă” (video)

O senatoare a cerut luni poliției să intervină și să o scoată pe Diana Șoșoacă din plenul Senatului, pe motiv că refuză să poarte mască.

Sesizarea a fost făcută la 112 de către Nicoleta Pauliuc (PNL), după ora 16, când trecuse deja mai bine de o oră de la începutul ședinței.

„Doamna președinte, există o sesizare la 112, ofițerii de poliție sunt la ușa Parlamentului, rugămintea mea este către chestorul de ședință din două, una: ori doamna senator (Șoșoacă, n.r.) merge și prezintă documentele celor de la poliție ori vă rog să permiteți accesul poliției în sală”, a anunțat Pauliuc, în plenul Senatului.

„Nu vă e rușine?”, a vociferat din sală Șoșoacă, moment în care a intervenit președintele ședinței, Alina Gorghiu.

„O să vă rog cu tonul ăsta să nu ne mai amenințați și șantajați. Ca președinte de ședință, ofer accesul colegilor noștri să facă verificările care se impun. Orice cetățean din România trebuie să se supună legii. Uitați-vă câți colegi au bun simț și ascultă zbieretele unui om din ultima bancă”, a transmis Gorghiu. În tot acest timp, Șoșoacă a vociferat cât a putut de tare, din fundul sălii. În cele din urmă, a acceptat să-și pună masca.

Ce anume a declanșat incidentul

La începutul ședinței, Nicoleta Pauliuc a venit la tribuna Senatului şi a spus că, în calitate de preşedinte al comisie de apărare, doreşte să se instituie în Parlamentul României domnia legii.

Ea le-a cerut chestoriilor să pună în aplicare ordinul care spune că se instituie obigativitatea purtării măştii de protecţie, în toate spaţiile publice, închise şi deschise, precum şi la locul de muncă şi în mijloacele de transport în comun.

Preşedintele de şedinţă, Alina Gorghiu de la PNL, a arătat că singurul senator care nu poartă masca este Diana Ivanovici Şoşoacă.

Senatoarea independentă a dorit să ia cuvântul însă nu i s-a permis.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole