Soția tânărului decedat în urma exploziei de la Petromidia a scris un mesaj sfâșietor: Lăsaţi orgoliile şi iubiţi-vă ca şi cum ar fi pentru ultima dată

Olesea Atanasiu, văduva care a rămas cu un copilaș de 3 ani, nu-și găsește alinare după ce și-a pierdut perechea. Soțul ei, Iulian Atanasiu, a murit în urma incendiului de la rafinăria Petromidia. Avea doar 32 de ani.

„Dacă acum când citești asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ți dragostea și spune-i cât de mult îl/o iubești… Spre deosebire de mine, tu încă poți face asta, voi vă puteți lua în brațe și vă puteți șopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în fața faptului împlinit. Dacă sunteți certați dar mai este loc de împăcare, lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată! Voi puteți face asta, mie nu mi s-a dat de ales. Dacă aveți vorbe rămase nespuse, e momentul să deschideți gura, nu uitați, voi aveți cui spune, eu nu mai am… Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile, puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece în care-mi plâng durerea mută și surdă, și oricât de mult nu aș striga, nu mai e nimeni să mă audă. Dacă aveți senzația că aveti probleme și vă doare, doar aveți senzația, doare atunci când ai senzația că dacă ai reuși să îți strigi durerea la adevărata ei intensitate s-ar rupe universul în două și s-ar șterge limita dintre văzut și nevăzut”.

„Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan”

Zeci de mesaje de condoleanțe sunt lăsate pe pagina de socializare a soţiei lui Iulian Atanasiu a cărui viaţă a fost curmată prea repede şi prea nedrept.

Sursa photo: Facebook/ Olesea Atanasiu

„Cred că pot zice că trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan la 2 ani. Chiar dacă am rămas fără suflet, știu că tati, dacă ar fi lângă mine, mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar”, a transmis tânăra îndurerată pe pagina sa de socializare.

Potrivit primelor informaţii, Iulian Atanasiu a intrat de dimineața în schimbul 1, iar la ora 14:00 urma să fie înlocuit. Din păcate, nu a mai apucat pentru că vineri la ora 12:30 a avut loc o explozie puternică, urmată de incendiu, la Rafinăria Petromidia Năvodari acolo unde bărbatul lucra.

1 COMENTARIU

  1. Viata se reconstruiește din nou.
    Românul este un om puternic, priviți cu mare atenție spre acei români abandonați și alungați prin ecuații matematice și financiare de către statul roman, la număr peste douăsprezece milioane de români care au luat drumul către și spre occident și au început o alta viata noua cu adevarat.
    Salvarea românului NU vine din propria casa, o cunoaștem cu toți, din casa proprie vine promisiuni, sărăcie, nepăsare, corupție, s.a.m.d.
    Salvarea românului vine de la mana întinsă oferita cu mare drag fie de la italieni, spanioli, francezi, austrieci, germani, maghiari, sârbi, s.a.m.d .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...