SOV, despre Băsescu: Îi doresc să bea cupa umilinței până la capăt. Nu-l vreau mort, îl vreau chinuit

Sorin Ovidiu Vîntu este un personaj foarte activ pe Facebook. Ultima sa postare i-o dedică fostului președinte Traian Băsescu, a cărui stare de sănătate nu este una foarte bună, și căruia îi urează lucruri nu dintre cele mai frumoase.

Sorin Ovidiu Vîntu (SOV), de când a ieșit din închisoare, a devenit un personaj foarte activ pe pagina sa de Facebook, unde postează impresii și filmări, apreciate de mii de oameni.

Cu două preinfarcte, un infarct și ambele picioare rupte, gunoiul ăsta m-a băgat în arestul Poliției Capitalei, un loc de coșmar pentru un loc perfect sănătos, perfect valid. Sunt convins că pe baza informațiilor primite pe baza informațiilor de la SRI, gunoiul ăsta (Băsescu N. red.) era convins că o să crap. A și spus-o, de altfel el, iar metresa lui a confirmat. Mi-a urat să-mi fie țărâna ușoară. Eu nu-i doresc lucrul ăsta. Îi doresc multă sănătate și lui și metresei lui, să bea cupa umilinței până la capăt. Să sufere încă vreo câțiva ani, pentru că urmează nenorocirile mult mai mari decîât accidentul pe care l-a avut acum. Și-i doresc din tot sufletul. Nu-l vreau mort. Îl vreau chinuit.

Nu e prima dată când SOV îl critică pe Băsescu. Recent, Vîntu a declarat că Traian Băsescu este cel care a înființat statul mafiot în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...