S&P Global și IHS Markit vând divizii pentru a îndeplini condițiile antitrust înaintea fuziunii

Agenţia de evaluare financiară S&P Global şi firma britanică IHS Markit Ltd au anunţat luni că vor vinde o serie de afaceri pentru a îndeplini cerinţele antitrust impuse pentru realizarea fuziunii de 44 miliarde de dolari, într-o tranzacţie ce combină doi furnizori majori de date, transmite Reuters.

S&P Global va vinde CUSIP Global Services către firma de servicii financiare FactSet, pentru 1,93 miliarde de dolari în numerar, în timp ce IHS vinde afacerea sa Base Chemicalscătre News Corp, pentru 295 milioane de dolari.

Tranzacţiile vin la o lună după ce firmele au obţinut aprobarea autorităţilor antitrust din SUA pentru planificata lor fuziune, cu condiţia vânzării anumitor afaceri.

Luni, IHS şi S&P Global au informat că se aşteaptă ca entitatea combinată să înregistreze câştiguri de aproximativ 1,3 miliarde de dolari în urma acestor vânzări.

Pe lângă ratinguri suverane şi de credit, S&P Global furnizează date către pieţele de capital şi de materii prime din întreaga lume.

Compania de analize financiare IHS Markit are o capitalizare bursieră de peste 36 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...