Speedwell a achiziționat un teren de 9 hectare pe platforma Griro din București pentru un proiect imobiliar

Reff & Asociații | Deloitte Legal a asistat dezvoltatorul imobiliar Speedwell în achiziționarea unui teren de nouă hectare situat în București, pe platforma Griro, unul dintre cele mai mari loturi de teren disponibile în capitală.

Speedwell va construi pe acest teren un proiect în valoare de 500 de milioane de euro ce va include apartamente, spații de birouri și servicii, facilități pentru petrecerea timpului liber si spații verzi.    

Avocații Reff & Asociații | Deloitte Legal specializați în drept imobiliar au oferit asistență în legătură cu întreaga tranzacție, începând cu procesul extensiv de due diligence, negocierea și semnarea documentelor tranzacției. Echipa de proiect a fost formată din Irina Dimitriu, Partener și Liderul practicii de drept imobiliar, Diana Stan, Managing Associate, Maria Nițulescu, Managing Associate, și Alexandru Butușină, Senior Associate.

„Felicit echipa noastră de avocați, care a contribuit astfel la încă una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani. Acest proiect a presupus mai mult decât un simplu exercițiu de due diligence și apoi de negociere – am avut onoarea să facem o adevărată incursiune în istoria Griro și să înțelegem rolul pe care l-a jucat zeci de ani în viața orașului. Când ne apropiam de ziua semnării, am avut revelația că nu tranzacționăm o simpla proprietate, ci asistăm la o schimbare de paradigmă, sădind temelia regenerării urbane a Bucureștiului”, a declarat Irina Dimitriu, Partener și Liderul practicii de drept imobiliar la Reff & Asociații | Deloitte Legal.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole