„Sperăm să nu se ajungă la asta”. Premiile Oscar, soluții de organizare

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice (AMPAS) de la Hollywood ar putea permite nominalizaţilor britanici la premiile Oscar să ia parte la gală din Londra.

Acesta după ce anterior a anunţat că nu va exista opţiunea participării la ceremonie prin intermediul Zoom, relatează DPA.

Cea de-a 93-a ediţie a Premiilor Academiei urmează să aibă loc la data de 25 aprilie în cadrul unui eveniment cu prezenţă fizică la Union Station din centrul Los Angeles-ului. Unele elemente live vor fi incluse în cadrul ceremoniei din locaţia tradiţională a Oscarurilor, Dolby Theatre, din Hollywood.

După ce nominalizaţii au fost anunţaţi anterior că nu va exista opţiunea participării virtuale, producătorii ceremoniei au declarat că vor înfiinţa ”hub-uri” în Londra şi Paris pentru a facilita accesul vedetelor din Europa, potrivit Hollywood Reporter.

Academia, care organizează Premiile Oscar, continuă să încurajeze participarea fizică la ceremonie a celor care pot să călătorească în siguranţă şi în mod legal la Los Angeles, a precizat Hollywood Reporter.

Nu s-a anunțat locația hub-ului din Londra

Virusul ia amploare în mare parte din Europa, iar nominalizaţii care lucrează la diferite producţii în diverse colţuri ale lumii ar putea întâmpina dificultăţi în încercarea de a ajunge la ceremonie în contextul diferitelor restricţii, de carantinare sau de călătorie, asociate pandemiei.

Întrebat despre participarea la ceremonie prin intermediul Zoom, regizorul Steven Soderbergh, unul dintre producătorii evenimentului, le-ar fi transmis nominalizaţilor: ”sperăm să nu se ajungă la asta’‘.

Actorii Anthony Hopkins, Gary Oldman, Olivia Colman, Daniel Kaluuya, Riz Ahmed şi Carey Mulligan se numără printre nominalizaţii la Oscaruri din Marea Britanie. De asemenea, Emerald Fennell este nominalizată la categoria ”cel mai bun regizor”, iar Celeste concurează la premiul pentru ”cel mai bun cântec original”.

Academia nu a anunţat locaţia hub-ului din Londra.

Într-o scrisoare adresată luna aceasta nominalizaţilor, Academia a declarat că premiile vor putea fi acceptate în numele unui câştigător care nu va putea participa fizic la ceremonie.

Ceremonia va fi marcată de restricţii, după cum s-a anunţat anterior, participarea pe covorul roşu şi prezenţa reprezentanţilor media fiind restrânse în contextul pandemiei.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole