Spitalul care asigură monitorizarea pacienților 24/24

Siguranța pacienților este pe primul loc, iar pentru a se asigura de acest aspect, Spitalul Sfântul Sava deschide, în curând, secția de monitorizare a funcțiilor vitale 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Vor fi funcționale 18 paturi medicale, câte două într-un salon.

Fiecare cameră este dotată cu aparatură specifică de monitorizare terapie intensivă, precum EKG, puls, saturație oxigen și temperatură. Întregul spital are acces la oxigen medicinal.

Personalul medical se ocupă de administrarea medicației prin metode standard sau cu injectomate și infuzomate, aparatură pentru perfuzie continuă. 

Pacienții beneficiază de asistență și îngrijire completă: igiena tegumentelor, bucală, genitală, tapotare, aspirarea secrețiilor traheobronșice, administrarea alimentelor prin sonda nazogastrică, urmărirea evoluției plăgilor postoperatorii și leziunilor de decubit.

De asemenea, Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative asigură asistență medicală și monitorizare 24/7 bolnavilor oncologici sau cu alte afecțiuni grave, în faze terminale. Îngrijirile paliative se desfășoară în saloane speciale, cu 2 sau 3 paturi.

Modernizarea spitalului

Spitalul Sfântul Sava are 118 paturi avizate pentru recuperare medicală și îngrijiri paliative, deservite de o echipă de peste 180 de medici, asistenți, fizioterapeuți, kinetoterapeuți, infirmieri.

Pacienții sunt internați în saloane cu 2 și 3 paturi, beneficiind de monitorizare 24 de ore din 24, inclusiv prin sistem video.

În urmă cu trei ani, centrul medical a fost construit de la zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...