Sportivii din Rusia şi Belarus ar putea primi interdicţia de participare la Jocurile Olimpice de la Paris, din anul 2024

Sportivii din Rusia şi Belarus ar putea primi interdicţia de participare la Jocurile Olimpice de la Paris, din anul 2024, din cauza invaziei armatei ruse în Ucraina.

Anunțul a fost făcut de unul dintre cei mai vechi membri ai Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Sir Craig Reedie, informează Reuters, potrivit Agerpres.

În luna februarie, CIO a recomandat federaţiilor sportive internaţionale să elimine din competiţiile lor sportivii din cele două ţări.

Sir Craig Reedie, o figură influentă în cadrul CIO de aproape 30 de ani, este de părere că ruşii şi belaruşii nu vor fi autorizaţi să revină în sportul internaţional prea curând.

Va trebui să luăm o decizie cu privire la ceea ce se întâmplă cu fiecare dintre cele două ţări şi cred că sentimentul general este că ele nu ar trebui să se califice”, a declarat Reedie, fost vicepreşedinte al CIO, citat de presa britanică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...