Square 7 Properties anunță deschiderea a trei noi parcuri de retail până la sfârșitul anului

Planurile de investiții ale companiilor din retail și logistică nu se opresc din cauza pandemiei și a războiului din Ucraina. Grupul Square 7 a anunțat că va continua să își dezvolte portofoliul prin creșterea numărului de parcuri de retail din România.

Square 7 Properties are o experiență de peste 15 ani pe piața din țara noastră și se evidențiază prin serviciile sale de dezvoltare, administrare, facility și property management ale parcurilor de retail. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber și accesul direct în magazine.

Planurile prevăd că Square 7 Properties va dezvolta peste 50.000 mp până la sfârșitul anului 2023.

Pentru anul 2022, grupul, în colaborare cu partenerul său Mitiska REIM, va livra noi parcuri de retail, care urmează să fie deschise în Slatina, Tulcea și Giurgiu. Acestea completează portofoliul existent, ajungând la un număr de 26 de parcuri de retail, în 25 de orașe, cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 142.000 mp.

La Slatina are loc extinderea parcului de retail cu o nouă galerie comercială. Lucrările de construcție au început în luna octombrie 2021 pentru al doilea corp de clădire cu destinația retail, iar la suprafața existentă se vor adăuga 6.640 mp, astfel că suprafața totală închiriabilă va fi de 8.646 mp. Alături de magazinele existente Deichmann, Takko, Pepco și Flanco, galeria comercială va număra chiriași precum C&A, Jysk, Hervis, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo Tabac Xpress și Medimfarm. Mixului de chiriași i se va adăuga și Lidl, care va deschide un magazin nou. Inaugurarea este prevăzuta pentru luna iunie a anului curent.

La Tulcea are loc extinderea parcului de retail cu o noua galerie comercială. Lucrările de construcție vor începe în cursul lunii martie 2022, iar la suprafața închiriabilă existentă se vor adăuga 3.600 mp, rezultând o suprafață totală de 8.600 mp care vor fi inaugurați în ultimul trimestru al acestui an. Alături de partenerii existenți New York, DM, Pepco, Flanco, Takko, Kik, Humana, Sportisimo și Deichmann, locuitorii din Tulcea vor regăsi printre brandurile noii galerii comerciale, alături de Lidl, nume precum Hervis, C&A, Sinsay și Super Zoo.

La Giurgiu, lucrările de construcție vor începe în cursul lunii aprilie 2022. Alături de Lidl, galeria comercială va număra chiriași precum Kik, Hervis, Sinsay, New Yorker, Superzoo, Noriel; deschiderea este prevăzută în ultimul trimestru al anului 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...