Starea COVID: Câte amenzi au aplicat polițiștii în doar 24 de ore

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 404 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 54.450 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, informează, Grupul de Comunicare Strategică într-un comunicat de presă.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliţiei, au fost constatate patru infracţiune pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 Cod penal.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.032 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112.

GCS reaminteşte că Ministerul Afacerilor Interne a operaţionalizat, începând cu 4 iulie, o linie TELVERDE (0800.800.165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecţie sanitară. Apelurile sunt preluate de un dispecerat în sistem integrat şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate. Totodată, GCS transmite să se ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să se apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor.

1 COMENTARIU

  1. Alegerile sunt pe val. Partidele politice indiferent de culoare au nevoie de finanțare. Banii dvs sunt bine colectați, cu mare pricepere, sub litera de lege și sunt bine veniți in visteria politicianului cinstit sau corupt. Rolul Mass-mediei romanești este de a colabora… de a ne prezenta acel grafic de colectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole