Stare „de petrecere”: Alexandru Rafila, despre igiena nunților!

După ridicarea stării de alertă, cei care organizează nunți sau botezuri pot avea din nou număr nelimitat de invitați. Toate restricțiile privind evenimentele private au fost ridicate: mirii pot invita câte persoane doresc, iar petrecerea poate dura până în zori.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost întrebat despre ce reguli ar trebui respectate la nuntă sau alte evenimente private: „Regulile pe care le stabilesc organizatorii și participanții vor exista acolo. Din punctul nostru de vedere, nu avem la dispoziție un instrument legislativ să impunem niște reguli.

Dar, în mod evident, comportamentul – inclusiv la acest evenimente private, mai ales dacă participă foarte multe persoane – o anumită distanțare, igiena nunților, cred că sunt importante”., a spus ministrul Sănătății pentru Europa FM.

Deocamdată, cununiile religioase nu sunt posibile pentru că abia a început postul Paștelui. Sunt posibile petrecrile după cununiile civile sau după nunțile deja oficiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...