Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Ștefănescu: Nu reușim să luăm legătura cu el

Fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, i s-a agravat starea de sănătate, anunță fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. El spune că apropiații lui Dragnea nu mai pot lua legătura cu fostul lider social-democrat de două zile.

„Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De două zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii”, a declarat Codrin Ștefănescu, conform Mediafax.ro.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost confirmat cu Covid-19 în urmă cu patru zile. El ar fi luat virusul de la un coleg de celulă.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și șase luni, după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Protecție Copilului Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...