Statul care oferă premii spectaculoase celor care se vaccinează anti-COVID: 116,5 milioane de dolari și carduri cadou

O altă metodă de a ajuta campania de vaccinare. California a decis să ofere 116,5 milioane de dolari în numerar și carduri cadou rezidenților care se vaccinează anti-COVID înainte de 15 iunie.

Măsura guvernatorului democratic Gavin Newsom face parte dintr-un efort de a spori vaccinările, în timp ce statul se pregătește să-și redeschidă economia pe 15 iunie. Zece californieni care vor fi inoculați înainte de această dată vor câștiga premii în stil de loterie de 1,5 milioane dolari pe persoană, în timp ce alte 30 de persoane vor câștiga fiecare câte 50.000 de dolari, scrie Reuters.

Începând de joi, primele două milioane de californieni care vor fi vaccinați vor câștiga fiecare carduri cadou de 50 de dolari pentru numerar sau alimente, a spus statul.

 „Unii californieni nu erau pregătiți să-și administreze vaccinul COVID-19 în prima zi și este în regulă”, a spus dr. Tomas Aragon, directorul Departamentului de Sănătate Publică din California. Acest program este conceput pentru a încuraja pe cei care au nevoie de sprijin suplimentar pentru a se vaccina si ajuta la menținerea Californiei în siguranță.

Cu câteva excepții, toți californienii care au fost vaccinați de când vaccinările au fost disponibile pentru prima dată în stat vor intra în extrageri pentru premiile mai mari, a declarat Newsom într-o conferință de presă joi la Los Angeles.

Stimulentele sunt oferite întrucât Newsom luptă împotriva unei campanii de rechemare care a devenit o cauză celebră în rândul republicanilor la nivel național. Este una dintre multele modalități prin care Newsom intenționează să cheltuiască un surplus de buget de stat fără precedent.

În Statele Unite, statele și organizațiile private au oferit stimulente pentru a convinge oamenii să fie inoculați împotriva COVID-19, care a ucis aproape 3,7 oameni în întreaga lume.

Stimulentele variază de la bilete de baseball gratuite și bere, la burse de facultate și bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole