Stelian Ion a preluat mandatul de ministru al Justiției de la Cătălin Predoiu

Stelian Ion a preluat, miercuri seara, mandatul de ministru al Justiţiei de la predecesorul său Cătălin Predoiu. Stelian Ion a venit la sediul MJ după ce a participat la prima reuniune a noului Guvern la Palatul Victoria.

Înainte de a-i preda mandatul, Cătălin Predoiu a făcut o scurtă declaraţie presei, în care a explicat că îndeplinirea obiectivelor în domeniul Justiţiei nu se poate face fără o cooperare între Guvern şi Parlament, dar şi din partea asociaţiilor magistraţilor.

„Trebuie să ne concentrăm pe realizarea unor aşteptări din partea cetăţenilor. Fără o cooperare între Legislativ şi Executiv obiectivele Justiţiei nu pot fi atinse, indiferent câte eforturi fac Ministerul Justiţiei şi domnul ministru Stelian Ion. Este nevoie de suport din partea Parlamentului. Această condiţie este acum întrunită, de ieri avem o majoritate pro-justiţie în Parlamentul României, avem o unitate de obiective între Executiv şi majoritatea din Legislativ, o unitate de obiective care nu a existat până ieri.

Se ştie bine că obiectivele Guvernului Orban în justiţie nu erau şi obiectivele majorităţii PSD din Parlament. Dar acest impediment este acum înlăturat prin voinţa cetăţenilor. Aş mai adăuga faptul că pentru un mandat de succes este nevoie şi de sprijinul Ministerului Finanţelor şi de foarte multă cooperare din partea sistemului judiciar. Nu mă refer doar la CSM, mă refer şi la asociaţiile magistraţilor”, a spus Predoiu, după ce l-a primit pe Stelian Ion la sediul MJ. 

1 COMENTARIU

  1. teroristul arab palestinian arafat cioclu să dispară din guvernul țării.a distrus afacerile,horeca,craciunul.a inventat infectați și morți covid.el ,tătaru și ratatul orban.predoiu sluga grupărilor criminale din romania.scutea o retardata ca și așa zisul șef DNA.unul cu bube în cap.sa vedeți mafie apa canal primar gentea la Pitești.jaf organizat .cu complicitatea consilierilor usr pnl .cu fostul psdist actualul PNL ist apostolniceanu pe post de șopârla.sa vedeți jaful din piața primăriei pitești a firmei tehno fluid și a firmelor asociate protejate de gașca ionica fostul primar Gentea actualul primar și tudosiu fost inspector general PSD.crima organizata pe fata.si DNA doarme,doarme .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...