Stellantis a obținut un credit sindicalizat de 12 miliarde euro

Stellantis a semnat o obținut o facilitate de credit revolving sindicalizată (RCF) de 12 miliarde de euro de la un grup de 29 de bănci.

Acest nou RCF va înlocui două credite sindicalizate existente în Grupul PSA (3 miliarde de euro) și FCA Group (6,25 miliarde euro), oferind astfel o creștere a lichidității globale a grupului și o prelungire a duratei facilității.

Acest nou RCF, disponibil pentru utilizare în scopuri corporative generale, este structurat în două tranșe: 6 miliarde euro, cu o durată de 3 ani și 6 miliarde euro, cu o durată de 5 ani, fiecare tranșă beneficiind de alte două opțiuni de extindere, fiecare dintre 1 an.

Înființat oficial la începutul acestui an, Stellantis, grupul auto care înglobează francezii de la Peugeot-Citroen (PSA) și italo-americanii Fiat-Chrysler (FCA), a devenit cel mai mare producător de automobile din Europa după numărul vânzărilor din primele două luni ale anului, depășind grupul Volkswagen.

Conform datelor Asociației producătorilor de automobile europene (ACEA), Stellantis a livrat în total 480.888 de autoturisme și vehicule comerciale ușoare în 30 de țări europene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole