Sterilizări gratuite în Iflov. Hubert Thuma: „Sterilizăm, microcipăm și înregistrăm în RECS câini de rasă comună”

Publicat: 09 iul. 2024, 12:39, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Sterilizări gratuite în Iflov. Hubert Thuma:
Sursa: Facebook

Vești bune pentru cetățenii din Ilfov. Hubert Thuma anunță că se reia campania de sterilizare pentru câinii de rasă comună, de care pot beneficia toți oamenii care locuiesc în județ.


Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat demararea unui nou proiect menit să adreseze problema animalelor de pe străzi în județ. Proiectul, intitulat „Facem și ne facem bine”, se concentrează pe sterilizarea, microciparea și înregistrarea în Registrul de Evidență a Câinilor cu Stăpân (RECS) a câinilor de rasă comună, toate aceste servicii fiind oferite gratuit pentru locuitorii județului Ilfov.

Hubert Thuma a subliniat beneficiile acestui program, explicând că sterilizarea animalelor nu doar că le îmbunătățește sănătatea și le prelungește viața, dar este și o măsură esențială pentru reducerea numărului de animale fără stăpân. Această inițiativă este un pas important în combaterea abandonului animalelor, un fenomen care afectează multe comunități.

Programările pentru aceste servicii se pot face la numărul de telefon 0751.235.009, condiția principală fiind ca solicitantul să aibă domiciliul în Ilfov. Hubert Thuma a făcut un apel către cetățeni să ajute la diseminarea acestei informații, subliniind importanța conștientizării publicului asupra acestei probleme și a soluțiilor disponibile.

„Sterilizăm, microcipăm și înregistrăm în RECS câini de rasă comună, gratuit, peste tot în județ

Sunt bucuros să vă anunț că azi dăm startul proiectului „Facem și ne facem bine”. Facem bine pentru că un animal sterilizat e mai sănătos, trăiește mai mult. Și ne facem bine pentru că numai prin sterilizare reducem real numărul animalelor de pe străzi.

Programările se fac la numărul 0751.235.009. Condiția principală: Să aveți domiciliul în Ilfov.
Vă rog să ne ajutați să dăm de veste, să afle cât mai mulți cetățeni! E important să conștientizăm că numai așa combatem abandonul animalelor”, transmite Președintele Consiliului Județean Ilfov.