Străzi închise parțial timp de trei zile: Experiment în Brașov

Primăria Brașov anunță că în perioada 9-12 septembrie transportul public este gratuit, inclusiv spre Poiana Brașov, în schimb fiind închise parțial mai multe străzi din centrul istoric pentru automobile.

Potrivit unui anunț al primarului Allen Coliban, sunt închise segmentul dintre Star și Modarom, sensul de coborâre de pe străzile George Barițiu și Mureșenilor și o bandă de pe Șirul Ludwig van Beethoven.

În centrul istoric al Brașovului, redăm pietonilor în această perioadă câteva dintre arterele pe care în mod normal circulă mașinile. Dorim să experimentăm astfel, împreună cu brașovenii, cum ar arăta orașul nostru, dacă ar fi ceva mai prietenos cu pietonii. Fiindcă în oraș locuiesc oameni, nu mașini. Anumite zone vor găzdui ateliere creative, activități sportive sau zone de lectură, altele vor fi pur și simplu pentru plimbare”, a spus primarul orașului.

În aceste zile, Brașovul găzduiește Forumul Orașelor Verzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...