”Strigătul pentru Pace”: Papa Francisc se va ruga la Colosseum pentru Ucraina

Papa Francisc a anunțat că marți, 25 octombrie, se va ruga la Colosseum pentru pacea în Ucraina, împreună cu prelați ai Bisericilor și Comunităților creștine și ai religiilor lumii, reuniți la Roma, transmite Vatican News. 

”Voi merge la Colosseum pentru a mă ruga pentru pace în Ucraina și în lume, împreună cu reprezentanții Bisericilor și Comunităților creștine și ai religiilor lumii, reuniți la Roma pentru întâlnirea ”Strigătul pentru pace’. Suveranul Pontif a făcut acest anunț, duminică, în Piața San Pietro, unde erau adunați foarte multe persoane din Italia și din multe alte țări.

”Vă invit să vă alăturați spiritual la această mare invocație către Dumnezeu: rugăciunea este forța păcii. Să ne rugăm, să continuăm să ne rugăm pentru Ucraina, care este atât de chinuită” – a spus papa Francisc, după rugăciunea antifonului marian „Angelus” din Piața San Pietro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...