„Studenta criminală” de la Timișoara a ieșit din închisoare, după 13 ani

Cu toate că primise o pedeapsă de aproape 20 de ani, deoarece a ucis un bărbat împreună cu iubitul ei, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat în valiză ca să scape de urme, Carmen Șatran (fostă Bejan) a stat în pușcărie doar 13 ani.

Judecătorii au dispus ca femeia să fie eliberată condiţionat. Există, însă, și o contestație depusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, care urmează se judece, potrivit Ziua de Vest.  

„Admite propunerea formulată de comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecinţă: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. 2. Atrage atenţia condamnatei că, în cazul în care va comite o nouă infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate. 3. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. 4. Stabileşte suma de 313 lei reprezentînd onorar pentru avocatul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, domnului avocat Şinca Radu-Teodor. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea sentinţei la dispoziţia intimatei şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 01.08.2022”, este decizia magistraților.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla a depus contestaţie pe data de 3 august, urmând ca aceasta să se judece.

În 2009, Carmen Şatran și iubitul ei din acea perioadă, Sergiu Florea, ambii studenți la medicină, au omorât un bărbat, în camera de cămin unde locuia fata. Victima fusese atrasă aici pentru a face sex pe bani.

Deoarece nu s-au înțeles la preț, cei doi l-au omorât pe client, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat într-un geamantan.

Carmen Bejan s-a căsătorit în Penitenciarul Arad cu fostul deţinut Claudius Şatran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...