Studii de fezabilitate pentru parcări de reședință supraterane în Sectorul 6

Numărul locurilor de parcare rezidențiale din Sectorul 6 ar putea crește, fiind demarate primele studii de fezabilitate, a anunțat primarul Ciprian Ciucu.

Acesta a prezentat o hartă după modelul celor de căldură („heatmap”) unde punctele fierbinți sunt cele cu necesarul maxim.

Am adaptat aplicaţia de parcări pentru a reda grafic, sub forma de heatmap, volumul cererilor de parcare rezidenţiale nerezolvate. Pe baza acestor date şi pe baza disponibilităţii terenurilor aflate în administrarea Primăriei Sectorului 6 dăm drumul la primele studii de fezabilitate pentru parcări de reşedinţă (între 200 şi 450 de locuri) supraterane”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

El a precizat că este vorba despre studii de fezabilitate pentru parcări în următoarele locaţii: bulevardul Iuliu Maniu nr. 51, bl. B22 (în spatele blocului); aleea Sandava; strada Cara Anghel nr. 9-11.

Edilul susține că nu a identificat un teren suficient de mare în Giuleşti şi încă mai caută.

Am demarat procesul de introducere de sensuri unice şi amenajarea de parcări de reşedinţă şi pe infrastructura stradală existentă şi care va fi refăcută în următorii ani (pentru a nu lua din spaţiu verde)”, a adăugat primarul.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole