Studiu: S-au descoperit noi simptome ale Covid-19

Se pare că există mult mai multe simptome specifice Covid-19 decât cele pe care le știam deja, respectiv, tuse, febră și dureri de cap.

În perioada aceasta suntem predispuși să ne îmbolnăvim așa că este mult mai greu să ne dăm seama dacă am luat coronavirus s-au pur și simplu am făcut o banală răceală de sezon.

Experții din Austria, citați de Digi24, au întocmit o listă de 7 categorii specifice coronavirusului.

Printre alte simptome specifice coronavirusului sunt inflamațiile de la nivelul ochilor și mucoasei, durerile articulare și afecțiunile gastro-intestinale.

De asemenea, cercetătorii din Austria au descoperit că imunitatea pe care pacienții o capătă după ce se vindecă diferă în funcție de simptomele avute pe timpul bolii.

Mai mult, sistemul imunitar al pacienţilor depistați pozitiv prezintă modificări.  De asemenea, bolnavii de Covid-19 riscă să dezvolte boli autoimune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...