SUA: În premieră, o femeie va conduce poliția New York

Viitorul primar, Eric Adams se pregătește să numească, în premieră, o femeie pe postul extrem dificil de șef al poliției New York ,cel mai mare oraș din Statele Unite, a anunțat recent New York Post.  

Eric Adams preia mandatul de primar al megapolisului New York la 1 ianuarie 2022, ca de altfel și Keechant Sewell, în funcția de șef al poliției New York.  

Referindu-se la Keechant Sewell, Adams , el însuși fost polițist, a declarat despre aceasta că este o luptătoare desăvârșită cu experința și inteligența necesare pentru a asigura securitatea  și încrederea de care au nevoie locuitorii New York-ului.

Prima femeie la conducerea poliției New York este a treia persoană de culoare  în acest post, în timp ce democratul Eric Adams va fi al doilea primar de culoare din istoria acestui imens oraș de pe coasta de Est.

Keechant Sewell are în subordine 35.000 de polițiști aflați în slujba a aproximativ 9 milioane de locuitori în New York. Ea are 49 de ani și complicata misiune de a menține securitatea New York într-o perioadă dificilă: pandemia de coronavirus care este însoțită și de o creștere a criminalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole