SUA: Twitter a blocat contul unui membru republican în Congres pentru afirmațiile privitoare la vaccinul anti Covid

Twitter a interzis recent contul personal al lui Marjorie Taylor Greene, membru republican ales de Georgia în Congresul din SUA, pentru multiple dezinformări în privința Covid-19 ce contravin politicii platformei.

Rețeaua socială a închis contul personal pe care această ferventă partizană a lui Donald Trump a lansat numeroase informații false în privința vaccinului anti-Covid.

Marjorie Taylor Greene, care a avut și multe comentarii false privitoare la fraudele electorale, păstrează totuși contul Camerei Reprezentanților pe care până acum l-a uitilizat mai puțin.

Rețeaua socială nu a precizat care mesaje au pus probleme, dar a făcut referire, într-un comunicat transmis AFP, la sistemul de penalități graduale impuse de mai multe încălcări, înainte de suspendarea contului.

De altfel, Marjorie Taylor Greene s-a mai confruntat cu blocarea contului: timp de o săptămână în luna august pentru că susținea faptul că vaccinurile anti Covic nu funcționează. De această dată, aleasa republicană a evocat ”un număr extrem de ridicat de decese provocate de vaccinul contra Covid”. În  plus, Marjorie Taylor Greene a criticat sancțiunea, afirmând că ”Twitter este un dușman al Americii și nu poate să facă față adevărului”. „Este în regulă, voi arăta Americii că nu avem nevoie de ei și este timpul să ne învingem dușmanii”,  a mai transmis aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...