SUA va autoriza boosterul pentru adolescenți

Deși inițial reticenți cu privire la doza booster administrată în rândul adolescenților, Agenția Medicamentului din Statele Unite a autorizat boosterul Pfizer pentru tinerii cu vârste între 12 și 15 ani.

De asemenea, FDA a dat undă verde administrării celei de-a treia doze și la copiii imuno-deficienți cu vârste între 5 și 11 ani.

În Statele Unite, numărul cazurilor de COVID este în creștere din cauza variantei foarte contagioase Omicron. Oficialii americani din domeniul sănătății avertizează că spitalele ar putea fi copleșite.

Studiile arată că dozele booster sunt eficiente în fața noii tulpini. Două injecții cu vaccinul ARN mesager au o eficacitate de 35% împotriva Omicron. Astfel, încă o doză administrată crește protecția la 75%, arată datele din Africa de Sud și din Regatul Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...