Succese notabile pentru luptătorii români la Campionatul European de Seniori

Publicat: 15 feb. 2024, 08:10, de Vlad Stefan Orjan, în SPORT , ? cititori
Succese notabile pentru luptătorii români la Campionatul European de Seniori

România a obținut, miercuri, o altă medalie la Campionatul European de Seniori la lupte greco-romane, desfășurat în capitala țării, de această dată fiind vorba despre Răzvan Arnăut, care a cucerit medalia de bronz la categoria 60 kg.

Răzvan Arnăut a demonstrat o performanță remarcabilă în finala mică, învingându-l prin superioritate tehnică pe lituanianul Justas Petravicius. Cu sprijinul entuziast al spectatorilor prezenți în Sala Polivalentă din București, Arnăut a reușit să aducă României o medalie europeană, marcând întoarcerea sa în lumea competițiilor de acest nivel după o pauză de trei ani.

Federația Română de Lupte a evidențiat evoluția spectaculoasă a lui Arnăut și a subliniat că această victorie reprezintă o contribuție semnificativă la palmaresul sportului românesc. Acest succes vine la scurt timp după ce Mihai Denis a adus țării noastre prima medalie la Campionatul European de Seniori, obținând bronzul în cadrul categoriei 55 kg, lupte greco-romane, marți seară.

Luptătorii români continuă să se remarce la această competiție europeană, demonstrând talent și dedicare în cadrul competițiilor de nivel înalt.