Şumudică, umilit în Turcia: “E greu să continui așa”. Yeni Malatyaspor a primit șase goluri (Video)

Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, scor 2-6, în etapa a 16-a a campionatului turc de fotbal.

Malatyaspor a terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Haddabi a fost eliminat în minutul 65 pentru cumul de cartonașe galbene. În urma acestui rezultat, Malatyaspor rămâne pe loc retrogradabil în Turcia, locul 18 din 20. Alanyaspor a urcat pe locul 6, cu 27 de puncte.

După meci, Marius Șumudică a spus că o cauză a eșecului este lipsa de valoare a echipei. În plus, el susține că va mai rămâne la echipă doar dacă se fac transferuri.

https://youtu.be/aNJ8tjvpIc8

„Am vrut să îmi prezint scuzele în fața fanilor, asta a însemnat acel gest, însă în stituațiile acestea, antrenorii sunt cei care plătesc. Clubul are nevoie de un șoc. O să vorbim cu președintele și vom vedea. Cred că voi lua decizia potrivită, pentru că e greu să continui așa. Nu vreau să vorbesc urât de jucători, dar nu înțeleg unele greșeli.

Mai există o singură șansă pentru ca eu să continui la Yeni Malatyaspor: conducerea trebuie să-mi aducă jucătorii pe care îi vreau. Cine a făcut transferurile în vară să-și asume asta!

Nu vreau să îmi asum eu greșelile altora. Dacă vin jucătorii pe care îi vreau, rămân în Ligă. Dacă nu, asta e! I-am dat lista în urmă cu două săptămâni președintelui„, a spus Șumudică, potrivit publicației turce Fanatik, care sușține că românul și-a scos fularul și l-a băgat în buzunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole