”Sunt pe o pantă descendentă”: Brad Pitt vorbește despre finalul carierei sale

După aproape patruzeci de ani de carieră, Brad Pitt, 58 de ani, se gândește să se retragă. Actorul, recompensat cu un Premiu Oscar în 2020 pentru rolul din Once Upon Time… in Hollywood de Quentin Tarantino, s-a referit în publicația GQ la finalul carierei sale artistice, transmite BFMTV.

Cred că sunt pe o pantă descendentă, a spus acesta în revista GQ. Această ultimă parte a vieții mele, ce fac cu ea? Ce voi face? , se întreabă celebrul actor.

În anul 2019, Brad Pitt declara în New Yok Times că dorește să reducă aparițiile sale pe ecran: Am alte lucruri de făcut în prezent. Când simți că ești preocupat de ceva, asta înseamnă că este momentul să mergi într-o altă direcție, altă aventură.

Brad Pitt va fi în curând pe afișul pentru Bullet Train (3 august) și Babylon (la începutul anului viitor), noul film al lui Damien Chazelle (La La Land).

Sandra Bullock și Jim Carrey

De altfel, în ultimele luni,  mai multe staruri au făcut anunțuri similare. Sandra Bullock a anunțat și ea în Hollywood Reporter că vrea să ia o pauză: Sunt atât de obosită încât nu sunt capabilă să iau decizii sănătoase și inteligente”.

De asemenea, Jim Carrey își ia rămas bun de la cinematografie: Vorbesc mai degrabă serios, a subliniat acesta în emisiunea Access Hollywood, declarându-se pregătit să revină cu condiția ca îngerii să-i aducă un scenariu scris cu ”cerneală de aur”, care să marcheze la sigur publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...