EXCLUSIV. Super afacere cu cireșe: A avut un kilogram și le-a vândut pe toate cu 170 lei. “Gustoase și cărnoase”

Au apărut pe piață primele cireșe, iar prețurile sunt de-a dreptul prohibitive. Dar până la urmă, când nu ai termen de comparație nu există mult sau puțin și nici nu este obligatoriu să mănânci cireșe acum, susține comerciantul care le-a scos la vânzare. Și oricum prețul a fost pe măsura ofertei: a făcut rost de un kilogram și le-a vândut pe toate, n-a rămas una.

“Nu este obligatoriu să mănânci cireșe. Care este problema că ele costă 100, 200 sau 300 lei/kg? Nu este obligatoriu ca fiecare să poarte un Rolex. Vrei să mănânci carne de cangur, are nu preț. Vrei creier de maimuță? Costă”, a declarat pentru Puterea comerciantul din Oravița cu oferta de pomină.

Cireșele i le-a adus un distribuitor care îl aprovizionează de obicei cu fructe și legume și nu bagă mâna în foc că erau românești. “Dumnezeu cu mila, de unde să știu eu de unde le-o fi luat?“, ne-a mărturisit afaceristul local.

Iar dacă cumva credeți că la Oravița prețul a fost mare – 168,99 lei/kg, la Reșița a fost și mai piperat: 200 lei/kg.

“Am avut acum vreo săptămână un kilogram, cine are curaj să ia mai mult de un kg la prețurile acestea? S-au vândut toate. Vi s-a părut mult 170 de lei/kg? Au fost primele cireșe, n-am văzut nici la televizor, niciunde, la niciun preț, nu existau. Părerea mea este că trebuie să compari cu ceva, când nu ai termen de comparație nu există mult sau puțin”, a mai precizat comerciantul.

Are în schimb o consolare “Au fost cele mai gustoase cireșe pe care le-am mâncat în viața mea. Erau mari și cărnoase“.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole